Kadaluarsa


 

d

Opo kowe ra ngrumangsani
Coba kowe isa ngerteni
Opo sing tau tok lakoni
Marai gela nglarani ati

Esuk awan sore bengi
Kanggo sliramu kabeh tak lakoni
Nanging kowe malah mblenjani
Laraku iki kepathi-pathi

Nanging aku isih iso ngapurani
Ning rasa tresna iki ora bakal bali

Senajan kowe ra krasa
Ati iki wis kebacut gela
Wis tok gawe lara
Coba kowe sing rumongso
Tresnamu ora bakal tak tampa
Golek o sing liya

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s